Sunday, May 31, 2009

Kemaafan Yang Diharapkan


Blogging itu memenatkan?Apakah benar apa yang didakwa kebanyakan orang?Apakah perkara ini atas individu tertentu sahaja?

Mungkin benar jika dakwaan itu ditujukan insan yang menaip posting, semakin lama semakin memenatkan..Tapi sebenarnya ada udang yang bersembunyi di sebalik dakwaan yang benar itu..Dah lama tak menjenguk ke blog sahabat dan sahabiah yang disayangi, sekali usha banyak perkara yang berlaku dalam hidup mereka.

Sempat jugak copy paste iklan bergambar yang menarik minat di hati. Moga-moga iklan yang sedikit ini dapat menginsafkan bagi yang berfikir.

Di kesempatan ini mahulah ana minta maaf kepada sahabat sahabiah yang sudi menjenguk blog di atas kesilapan yang tak tersengaja selama berkenalan. Insyallah imtihan yang semakin hampir (3/6-18-6) sedikit sebanyak mencemaskan diri ini. Hanya doa daripada pembaca blog ini yang dipinta agar berjaya dengan cemerlang dan dapat pulang ke Malaysia.

0 Comments:

Post a CommentAbout This Blog

Photobucket

Lorem Ipsum

Sabda Nabi SAW:
"Allah menyinari cahaya seseorang yang telah mendengar kata-kataku, meninggalkan larangan dan melaksanakan perintah Rasulullah SAW sebagaimana yang didengarinya."

Sabda Nabi SAW:
"Hormatilah Ulama', kerana mereka di sisi Allah SWT adalah pilihan-pilihan Allah SWTyang diberikan kemuliaan."

Sabda Nabi SAW:
"Sesiapa melihat wajah orang berilmu dengan sekali pandang sahaja, dia suka dengan pandangan tersebut maka Allah SWT mencipta daripada pandangan tersebut satu Malaikat yang meminta ampun baginya hingga hari kiamat."

Sabda Nabi SAW:
"Sesiapa memuliakan orang berilmu maka sesungguhnya dia telah memuliakan aku, sesiapa memuliakanku maka sesungguhnya dia telah memuliakan Allah SWT, dan sesiapa memuliakan Allah SWT maka tempatnya adalah di Syurga."

Sabda Nabi SAW:
"Sesiapa menziarahi orang berilmu seolah-olah dia menziarahiku, sesiapa berjabat tangan dengan orang berilmu seolah-olah dia berjabat tangan denganku, sesiapa duduk bersama orang berilmu seolah-olah dia duduk bersamaku semasa di dunia, dan sesiapa yang duduk bersamaku semasa di dunia, aku memberi peluang untuk duduk bersamaku pada hari kiamat."


  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP